Rene Gehlen

Om Rene

Rene Gehlen er en energisk fyr med et kæmpe smil på læben, som ikke står af vejen for at feste igennem hele natten.

Rene Gehlen er ikke typen der står stille i pulten, hvor hans arrangement for en god lyd, fede mix, speak og en kæmpe fest altid står i højsædet. Musik stilen er alt det der får folk til at danse og derved skaber en god stemning.

Rene Gehlen har spillet som mobil / event DJ siden han var 13 år og spillet som klub DJ siden hans 16. leveår på div. klubber.

Rene Gehlen underviser desuden for 6. år på en ungdomsskole. Han underviser i DJ teknik, som indeholder beatmixing, cutmix, scratch, speak og udstråling. Rene’s elever fik i år 2003 en 2. plads til DM i DJ under 18, som desuden blev vist live i Boogie tv.!

Info

Personer

Rene Gehlen er 1 person, evt. 1-2 tekniker

Udstyr

Rene Gehlen har som standard anlæg med op til 300 personer. Er der behov for et større setup, kan SkolanderEvent naturligvis levere dette.

Varighed

Rene Gehlen spiller standard op til 5 timer. Forhør om andre varigheder.

Geografi

Rene Gehlen er fra Kolding og spiller i hele landet.

Referencer

TV2, Bestseller, Vestas, b.young, Økonomistyrelsen, COWI, Bilka, TNT Express, Danske Bank, Haldor Topsøe og mange flere…

Kontakt os

Gode råd

  • Stil ikke baren og musikken i hvert sit rum. Man får tre fester inklusiv den, som rygerne laver udenfor.
  • Stil baren og musikken i hver sin ende af lokalet. Folk, der ikke danser, hænger ud i baren og vil gerne kunne snakke sammen.
  • Overvejer I live musik, skal I også huske musik under middagen eller i bandets pauser. Vi hjælper selvfølgelig gerne med dette.
  • Vent med natmaden til sidst, og luk festen på sit højeste med musikken. Når natmaden serveres bliver gæsterne trætte, og så spilles der musik for et tomt dansegulv.
  • Musikere og teknikere kan bruge mange timer ved jer. Regn som regel med forplejning til dem: Drikkevarer til hele dagen, et varmt og solidt måltid til aftensmaden og eventuelt lidt om formiddagen, hvis de starter tidligt.