Popshit

Om Popshit

Det er først og fremmest frontfiguren Dan Hougesen med sin karakteristiske stemme, der gør det muligt at levere hit på hit på hit fra f.eks. ”I Heard It Through The Grapevine” over ”Crazy” og ”Signed Sealed Delivered” til Beatles-sange og meget mere. Hougesen er meget kompetent bakket op af Tom Lindby (tidl. bl.a. Pronto og NBH) på guitar, Bo Christensen (tidl. NHB) på bas og trommeslageren Kent Olesen (HUSH KREBS m.m.).

Kommer…

Personer

Popshit består af 4 personer i bandet plus 1-2 tekniker.

Varighed

Popshit spiller som standard 2x60 min, men kan også spille op til 3x45 min.

Udstyr

Popshit har eget anlæg med op til ca. 300 personer. Er der behov for et større setup, kan SkolanderEvent naturligvis levere dette.

Geografi

Popshit er fra Jylland og spiller i hele landet.

Genre

Popshit spiller 80'erne pop/rock, med klassikere op til i dag

Referencer

Kontakt os

Gode råd

  • Stil ikke baren og musikken i hvert sit rum. Man får tre fester inklusiv den, som rygerne laver udenfor.
  • Stil baren og musikken i hver sin ende af lokalet. Folk, der ikke danser, hænger ud i baren og vil gerne kunne snakke sammen.
  • Overvejer I live musik, skal I også huske musik under middagen eller i bandets pauser. Vi hjælper selvfølgelig gerne med dette.
  • Vent med natmaden til sidst, og luk festen på sit højeste med musikken. Når natmaden serveres bliver gæsterne trætte, og så spilles der musik for et tomt dansegulv.
  • Musikere og teknikere kan bruge mange timer ved jer. Regn som regel med forplejning til dem: Drikkevarer til hele dagen, et varmt og solidt måltid til aftensmaden og eventuelt lidt om formiddagen, hvis de starter tidligt.