JungleBoogieband

Om JungleBoogieBand

MUSIK // GANG I FESTEN
Jungle Boogie Band er et festorkester der passer til enhver fest. Vi løser alle opgaver lige fra brylluppet i de små intime festlokaler til den store konference i messe- og konference- centre landet over. Alt efter arrangementets art kan vi tilbyde forskellige konstellationer: En akustisk udgave med kontrabas, percussion, akustiske guitarer og sang eller et mere traditionelt rock/pop setup.

UNDERHOLDNING // MED FÆLLESSANG
Vi arrangerer underholdning med fællessangen i højsædet. Inspirationen hertil blev hentet i 2008, da kulturministeriet lancerede Sangens år. Vi rykker ud og sætter gang i festen, receptionen eller julearrangementet med vores egne sangbøger med 55 fede fællessange. Ved bordene deles sangbøgerne ud og alle kan være med! Jungle boogie band spiller til sangene med akustiske instrumenter og synger flerstemmigt kor.

Vi medbringer naturligvis sangbøger til alle deltagere.

STOMP // FIRMA WORKSHOP ELLER TEAMBUILDING
Jungle Boogie Band har specialiseret sig i stomp workshops og kombinerer det eventuelt med musik til fest om aftenen.
Stomp betyder tramp og er en unik blanding af musik og rytmer fra hele verden spillet på alternative instrumenter.
Vi blander rytmer fra nord og syd med toner fra øst og vest og laver på den måde en musikalsk “verdensomsejling”.

Vi kan lave workshops med alt fra 10 – 250 mennesker i alle aldersgrupper,og vi medbringer naturligvis stomp instrumenter til alle.

Personer

Jungle Boogie Band består af 5 el. 6 personer i bandet.

Varighed

Jungle Boogie Band spiller som standard 3x45 min. forhør på andet.

Udstyr

Jungle Boogie Band har eget anlæg med op til ca. 300 personer. Er der behov for et større setup, kan SkolanderEvent naturligvis levere dette.

Geografi

Jungle Boogie Band er fra Jylland og spiller i hele landet.

Genre

Jungle Boogie Band spiller alt hvad der skaber en fest.

Referencer

FOA, VIA university College, Salling, Cowi, Danske Bank, DGI, Finans Styrelsen, dk company AARSLEFF og mange flere…

Kontakt os

Gode råd

  • Stil ikke baren og musikken i hvert sit rum. Man får tre fester inklusiv den, som rygerne laver udenfor.
  • Stil baren og musikken i hver sin ende af lokalet. Folk, der ikke danser, hænger ud i baren og vil gerne kunne snakke sammen.
  • Overvejer I live musik, skal I også huske musik under middagen eller i bandets pauser. Vi hjælper selvfølgelig gerne med dette.
  • Vent med natmaden til sidst, og luk festen på sit højeste med musikken. Når natmaden serveres bliver gæsterne trætte, og så spilles der musik for et tomt dansegulv.
  • Musikere og teknikere kan bruge mange timer ved jer. Regn som regel med forplejning til dem: Drikkevarer til hele dagen, et varmt og solidt måltid til aftensmaden og eventuelt lidt om formiddagen, hvis de starter tidligt.